om

NEEL JANS 

VISUAL ARTIST

Copyright @ All Rights Reserved

Professionel billedkunstner.  Autodidakt.  Medlem af BKF / Danish Visual Artists. Visda.

Begreberne tid, identitet, erindring, historie og sansning, indgår i forskellige konstellationer i mine værker.

Naturen er den primære ramme med arkæologi og historie som specifikke katalysatorer.


Jeg arbejder både klassisk, konceptuelt, spontant og eksperimenterende med en seriel, projektagtigt tilgang til min kunst. Jeg anvender figuration med vekslende grader af genkendelighed.

Modsætningspar og diversitet findes ofte i min kunst.


Læs om min kunstpraksis i bogen LYSETS TID,  tekst af kunsthistoriker Trine Ross, 2007, forlaget Embarr. Bogen er udsolgt , kan lånes på biblioteker, eller rekvirer tekst,

rekvirer cv.

Kunstneriske medier 


Maleri, keramik, foto, grafik, oa. papirarbejder. Maleriet er det primære, Keramisk formgiver og bemaler jeg. Jeg samarbejder med prof. pottemager der opdrejer, brænder mm.

På siden værker ses et udsnit af tidligere og nyere værker, som tydeligt viser både form og materialemæssig diversitet , men også klare sammenhænge mellem de

forskellige medier - og udtryk.


Atelier


Atelieret er mit arbejdsrum, med mindre pladskapacitet og bedst til visning af små værker. Små værker er også et godt sted at starte kunstkøb. Små værker har sin egen styrke og intensitet.

Mulighed for oprette kunstopsparing.

Bestillinger modtages - enkeltværker, landskaber, figurmaleri, portræt. Udsmykning, farvesætning mv.

Alle bestillinger bliver til i dialog.

Små værker til salg 

Haven


Min store vilde og dyrkede have, indgår på forskellig vis i mit kunstneriske arbejde og projekter. Fremover vil der i haven, lejlighedsvis, være visning og salg af min keramik. 


Salg og besøg i atelier og have.


Når jeg tager imod besøgende - er det få ad gangen. Det giver mulighed for en god oplevelse, med en personlig introduktion til min værkpraksis.

book en tidSalg fra Bredgade Kunsthandel.


De større malerier befinder sig der, og ses godt i galleriets rum. Kontakt derfor Bredgade Kunsthandel i København og bliv godt modtaget. Det er muligt at hjemlåne værker, inden man beslutter sig for et køb.


admin@bredgade-kunsthandel.dk

telefon  + 45 26 21 67 73Foto Neel Jans